12 de octubre de 2017
12.10.2017
40 Años
40 Años

La Diputació demana als martorellencs el grau de satisfacció d'instal·lacions

11.10.2017 | 23:43
Una de les instal·lacions esportives on es farà l´enquesta

La Diputació de Barcelona fa una enquesta entre usuaris dels equipaments esportius de Martorell per conèixer el grau de satisfacció que generen. A Martorell, els usuaris del Complex Esportiu La Vila i del Centre Integral d'Esport i Salut (CIES) poden expressar la seva opinió responent una enquesta que l'Ajuntament ha posat al seu web i, si no, en aparells disponibles als mateixos equipaments, segons ha explicat la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Martorell, Belén Leiva.

Els usuaris podran avaluar aspectes com ara la neteja, l'atenció personal, les activitats, el monitoratge i el preu. La regidora d'Esports ha animat tots els usuaris a participar del sondeig perquè les dades són un indicatiu per millorar l'oferta dels equipaments de la població. L'enquesta és anònima i breu. La recollida de les dades del sondeig s'ha iniciat aquesta setmana i finalitzarà el 10 de novembre. Posteriorment, es publicaran els resultats.

L'any passat, més d'un centenar d'usuaris del Centre Integral Esport Salut (CIES) van posar un 7,4 de mitjana a l'equipament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema