La regidoria d'Obres i Serveis Municipals de Vilanova del Camí ha atès les peticions dels veïns i actuarà per resoldre els problemes que han creat a les voreres les arrels dels arbres del carrer de Mossèn Amadeu Amenós. L'Ajuntament, en veu del regidor Manuel Ocaña, ha admès que els arbres d'aquest carrer «han provocat danys importants a les voreres, on s'han aixecat les llambordes i aquest fet ha provocat caigudes i ensurts als vianants».

Ocaña ha explicat que, «després del preceptiu estudi tècnic, s'ha previst la reducció de l'arbrat d'aquesta zona a la meitat. També es preveu ampliar els escocells que quedin per tal d'ajustar-los a les expectatives de creixement dels arbres».

Aquesta actuació, diu el regidor d'Obres, Manuel Ocaña, «evitarà la malformació del coll i de les arrels dels arbres i, per tant, evitarà també nous danys a la via pública». L'actuació es durà a terme en dues fases. La primera començarà el dimecres 18 d'octubre i afectarà el tram del carrer del Mossèn Amadeu Amenós, entre Joan XXIII i Cardenal Cisneros.