24 de novembre de 2017
24.11.2017
40 Años
40 Años

La Diputació redacta un pla perquè Igualada tingui una accessibilitat millor

24.11.2017 | 00:10
Castells i Fàbrega amb el pla d´accessibilitat

La Diputació de Barcelona ha realitzat el Pla d'Accessibilitat a la Via pública i als Transports del municipi d'Igualada. Aquest document, que ha de servir al consistori per prendre futures decisions d'aspectes relacionats amb la mobilitat de les persones, es va lliurar ahir, en una visita del diputat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, a l'alcalde, Marc Castells.

El Pla d'accessibilitat és un instrument que identifica i proposa solucions a les barreres arquitectòniques en els diferents àmbits de la població, ja sigui la via pública com els edificis i els transports, i estableix un programa per a la seva progressiva eliminació amb l'objectiu d'assolir que el municipi sigui plenament accessible, d'una manera racional i planificada.

El document, elaborat a partir de l'inventari d'infraestructures del municipi que dóna consciència del que ja està adaptat i del que manca per fer, ofereix informació tècnica que pot servir per abordar futures intervencions i que actua com a Pla de prevenció de creació de barreres.

El treball, segons han explicat fons de la Diputació, també representa «un compromís tècnic i polític envers la transformació del municipi cap a la plena accessibilitat amb l'objectiu de crear un entorn integrat on la supressió de barreres es realitzi a edificis o mitjans de transport.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema