La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Martorell ha obert, fins al 22 de gener, el termini d'inscripció per participar al 10è concurs de comparses i disfresses del Carnaval Martorell Bestial, que tindrà lloc el 10 de febrer de 2018. Enguany, tornarà a repetir-se l'experiència de la Gran Ballada a la plaça de la Vila, com a tret d'inici de la rua. El lliurament de premis, el sopar de colles i el ball de Carnaval es faran, com és habitual, al recinte firal de Ca n'Oliveras.

Les colles interessades a participar-hi han d'apuntar-se al departament de Cultura del Patronat Municipal de Serveis d'Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM), a la segona planta del Centre Cultural, han de portar omplert el full d'inscripció, on han de fer constar el nom identificatiu de la colla i les dades personals d'un cap de colla en representació de la comparsa.

El tret d'inici del Carnaval serà dissabte, 10 de febrer, a les 5 de la tarda, amb la concentració de colles a la plaça de la Vila per començar l'escalfament per a la Gran Ballada Bestial.