17 de gener de 2018
17.01.2018
40 Años
40 Años

Bon Preu inicia els tràmits per obrir un supermercat a l'antiga fàbrica Vives Vidal d'Igualada

El projecte representaria una inversió de 13 milions i la creació d'un centenar de llocs de treball directes

18.01.2018 | 13:29
Imatge de l´exterior de la fàbrica.

El grup Bon Preu ha presentat a l'Ajuntament d'Igualada el projecte per obrir un supermercat Esclat a l'antiga fàbrica Vives Vidal, un important edifici industrial tèxtil en desús des de fa anys.

Segons informa l'empresa, en aquests moments s'estan acabant de tancar els tràmits perquè el projecte s'aprovi i pugui tirar endavant. El nou Esclat tindrà una sala de vendes de 3.900 metres quadrats amb 400 places d'aparcament. L'edifici disposa de tres plantes i, una d'elles, es cedirà a l'Ajuntament d'Igualada perquè pugui destinar-la a equipaments municipals. Bon Preu invertirà 13 milions d'euros en la construcció d'aquest establiment, que serà el primer que obren a Igualada. Segons la companyia, l'obertura del supermercat generarà un centenar de llocs de treball de manera directa. Aquesta operació requereix una modificació puntual del POUM, que passarà pel proper ple municipal.

Amb la construcció del nou Esclat, es preveu recuperar un edifici emblemàtic d'Igualada, que va formar part d ela història de la indústria tèxtil de la ciutat. Segons informa Bon Preu, l'objectiu és conservar part de l'edifici i realitzar millores en la mobilitat i urbanització de l'entorn de la zona.

El nou supermercat tindrà una sala de vendes de 3.900 metres quadrats i disposarà de gairebé 400 places d'aparcament. L'edifici disposa de tres plantes i soterrani. En una d'aquestes plantes s'ubicarà el supermercat, mentre que una altra planta de 1.600 metres quadrats se cedirà a l'Ajuntament d'Igualada perquè la pugui destinar a equipaments municipals.

El grup Bon Preu invertirà 13 MEUR en la construcció d'aquest nou establiment i serà el primer Esclat que obrirà a Igualada. Aquesta inversió forma part de la política d'expansió de la companyia, que ha anunciat inversions per valor de 140 milions d'euros per aquest exercici. La intenció és donar feina directa a un centenar de persones, que es cobriran principalment amb veïns d'Igualada. Segons informa Bon Preu, la construcció i obertura del supermercat pot ocupar de manera indirecta unes 350 persones.

L'Esclat d'Igualada es construirà de manera sostenible i 'ecoeficient' amb l'objectiu d'estalviar el 35% del consum d'energia habitual d'un local comercial d'aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2.

Actualment el grup Bon Preu compta amb un total de 6.400 treballadors a tot Catalunya i disposa de 235 establiments: 123 supermercats BonPreu, 50 hipermercats Esclat, 43 benzineres EsclatOil, 9 minimercats i 10 centres de recollida de compra 'on line'.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema