Comencen les obres a Igualada per fer una zona d'aparcament de 135 places a les Comes. És una més de les peces que encaixa en el projecte de millora i modernització d'instal·lacions esportives que ha planificat l'equip de govern igualadí.

Les màquines ja són al complex esportiu de les Comes per dur-hi a terme l'obra d'ampliació i ordenació de la zona d'aparcament en aquest indret. El nou pàrquing s'ubica en un terreny fins ara sense ús, a tocar del carrer de Carles Riba, i ha de donar resposta a la manca de places que l'Ajuntament ha detectat en franges horàries de màxima afluència o en jornades esportives que concentren un gran nombre de públic.

Les obres que ara s'inicien, segons expliquen fonts municipals, tenen una durada prevista d'uns cinc mesos i un pressupost de licitació de 505.000 euros. Inclouen l'adequació de la superfície, la xarxa de drenatge de les aigües pluvials, la pavimentació mitjançant asfalt i plaques de formigó prefabricat que permeten la plantació de gespa per minimitzar l'impacte visual, la col·locació de l'enllumenat públic, la senyalització i l'arranjament de l'entorn.

Per optimitzar el trànsit d'accés a aquest aparcament i a les piscines, el projecte preveu canviar també la configuració del tram afectat del carrer de Carles Riba, que passarà a tenir dos sentits de circulació, i crear una nova rotonda on s'uneixen els carrers de les Guixeres i el de Carles Riba.

Ser Ciutat Europea de l'Esport

Aquest nou aparcament forma part del Pla Integral de Modernització dels Equipaments Esportius Municipals, que l'Ajuntament d'Igualada duu a terme en el marc de la candidatura per esdevenir Ciutat Europea de l'Esport 2019.