L'alcalde, Marc Castells, i el secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalu-nya, Ricard Font, s'han reunit dar-rerament per concretar l'entrada en servei d'una nova parada del bus de Barcelona a la ciutat d'Igualada. Actualment se n'enllesteixen els detalls amb la companyia operadora, Monbus Hispano Igualadina, perquè totes les expedicions del servei directe Exprés.cat facin, tant la primera aturada de l'anada cap a Barcelona com la darrera del trajecte de tornada, al xamfrà de l'avinguda Balmes i la de Barcelona, davant l'edifici d'habitatges Punto Blanco.

Així, com recorda l'alcalde d'Igualada, «es donarà finalment resposta a una llarga reclamació dels usuaris d'ampliar la cobertura d'aquest servei a la zona nord de la ciutat».

A banda, també les properes setmanes, es preveu que les expedicions interurbanes cap a Barcelona, que comencen i acaben a Jorba, sumin dues noves parades al seu recorregut, tant d'anada com de tornada, al Pla de la Roixel·la i Sesoliveres.

La Generalitat té obert un expedient sancionador a l'empresa Montbus que podria suposar una rescissió de l'actual contracte d'explotació de la concessió d'aquesta línia Igualada-Barcelona.