El recinte de l'antic Escorxador és l'escenari ahir i avui de la setena edició de la Fira de l'Ensenyament d'Igualada. Promoguda des del departament de Joventut de l'Ajuntament, aquesta cita té la participació de trenta universitats i escoles superiors, públiques i privades, que hi presenten la seva oferta formativa.

En altres espais de la fira hi ha catorze col·legis i instituts, que exposen la seva oferta d'ensenyaments reglats, de cicles formatius o de programes de formació i inserció i, a banda, altres centres de la mateixa ciutat i cossos de seguretat i emergències, com Mossos d'Esquadra, Agents Rurals i Bombers de la Generalitat, que expliquen les seves alternatives professionals.

En aquesta cita ja consolidada, també es pot participar en xerrades informatives i buscar orientació en punts d'atenció personalitzada.

L'alcalde, Marc Castells, amb la regidora de Joventut, Patrícia Illa, han visitat aquest matí els prop de 70 estands d'aquesta fira que obre, tant avui com demà dissabte, entre les 9.30 i les 15 h. La programació detallada es pot consultar a www.igualadajove.cat. Ahir, la jornada va ser dedicada de manera molt especial a grups d'alumnes de diferents centres de la ciutat i la comarca. Avui, en canvi, és un dia en el qual a la fira hi ha la visita d'un públic molt més familiar.