El «Fem Més Escola» de Santa Margarida de Montbui celebra enguany el seu quinzè aniversari, amb la voluntat d'0ferir unes setmanes d'activitats per donar a conèixer i apropar els centres educatius públics del municipi als seus veïns.

El quinzè «Fem Més Escola» tindrà, per segon any consecutiu, una gala de reconeixement a la comunitat educativa que es durà a terme a Mont-Àgora i que inclourà un vídeo-resum d'aquests 15 anys de l'activitat. Coincidint amb aquest projecte educatiu, també se celebrarà «la Festa de l'Escola Pública», una activitat que aplegarà els membres de la comunitat educativa montbuienca el proper 18 de març i en la qual, a més de poder gaudir amb diferents activitats culturals, també es podran veure diferents estands de les escoles i les AMPA de Montbui.

Entre els actes hi haurà jornades de portes obertes a les llars d'infants, escoles i institut. Una altra de les accions del mes serà les sessions de contes, presentacions literàries, teatre familiar, activitats musicals, un innovador taller robòtica i diferents activitats configuren un programa molt complet i que tradicionalment fa del mes de març el gran mes de l'educació a Montbui.