27 de febrer de 2018
27.02.2018
40 Años
40 Años

L'alcalde de la ciutat marroquina de Tetuan visita l'Ajuntament d'Igualada

La visita forma part del viatge que una delegació de la ciutat del nord del Marroc fa a la capital de l'Anoia per millorar coneixements sobre l'adoberia

10.03.2018 | 07:31
La salutació entre els alcaldes d´Igualada i Tetuan

L´alcalde de la ciutat marroquina de Tetuan, Mohamed Idaomar, ha estat rebut aquest dimarts, 27 de febrer, al Saló de Sessions de l´Ajuntament d´Igualada. Acompanyat de dos membres del consell comunal de la ciutat, Mohammed Charkaoui i Mohamed El Afaki, i del cap del Servei de Cooperació Descentralitzada del Comú de Tetuan, Yassir Ghailan, ha signat el llibre d´honor de la ciutat i ha rebut la benvinguda dels regidors del consistori, encapçalats per l´alcalde, Marc Castells.

Tetuan, que comparteix amb la capital de l´Anoia una llarga tradició en l´àmbit d l´adoberia, ha estat recentment reconeguda com a Ciutat Creativa per la Unesco en l´apartat de l´Artesania i les Arts Populars i aquesta delegació visita ara Igualada per a millorar els seus coneixements en aquest àmbit de l´activitat econòmica. Per això, a banda d´empreses del sector de la pell de qualitat i la seva depuradora, visiten també l´Escola Municipal d´Art i Disseny Gaspar Camps, el Museu de la Pell i el Campus Universitari Igualada-UdL.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook