L'Ajuntament de Calaf ha ampliat el conveni que té amb l'Hospital d'Igualada perquè familiars de persones ingressades o que han de fer tractament en aquest centre mèdic tinguin l'aparcament gratuït. El primer conveni en aquest sentit es va signar el 2014, amb l'empresa municipal d'Igualada, Sima. Amb el nou acord, el conveni s'amplia aquest acord a pacients que hagin de fer tractaments d'hemodiàlisis o d'oncologia.

Per a les intervencions, l'acord inicial preveu una targeta d'aparcament gratuïta de 25 hores i amb vigència d'1 mes. Aquesta era gratuïta per al pacient i era l'Ajuntament qui assumia el cost de cada targeta de 17,25 euros més IVA.

Amb la signatura d'aquesta addenda, s'amplia la utilització de l'aparcament a pacients que hagin de fer tractaments d'hemodiàlisis o d'oncologia.

Per als tractaments d'hemodiàlisis es donaran targetes de 400 hores a raó de 15 hores setmanals durant 6 mesos. Per als tractaments d'oncologia es donaran targetes de 300 hores a raó de 10 hores setmanals durant 6 mesos. Cada una d'aquestes targetes tindran un cost de 172,51euros per a l'Ajuntament. La targeta s'ha de demanar a la Unitat d'Atenció al Ciutadà de l'Hospital d'Igualada.