La maquinària que ha de fer el moviment de terres previ a la fonamentació del nou pavelló esportiu d'Igualada ja ha començat a treballar. El futur equipament a les Comes reforça el projecte de la candidatura d'Igualada per ser Ciutat Europea de l'Esport l'any 2019 i s'inscriu dins del Pla de Integral de Modernització dels Equipaments Esportius Municipals. L'equipament ha d'entrar en funcionament aproximadament d'aquí a un any, a la primavera del 2019. El pressupost és de 2,4 milions d'euros.

Aquest edifici s'ubicarà a la part superior del complex, a tocar de les quatre pistes poliesportives actualment existents. Tindrà una arquitectura lleugera, amb molta llum natural, serà plenament accessible i estarà comunicat amb els pavellons annexos. La instal- lació s'ha dissenyat segons els estàndards del Consell Català de l'Esport, amb pistes de futbol sala, handbol, bàsquet i voleibol de dimensions reglamentàries i un sostre que s'aixecarà fins als 7 metres. A peu de carrer hi haurà vestidors, despatxos i serveis públics i, a la part superior, s'hi trobaran les pistes, graderia amb capacitat per a 275 espectadors, vestidors i magatzems.

L'skate parc, que fins avui es trobava a l'espai on ara s'aixeca el pavelló, es reubicarà temporalment al parc delimitat pels carrers Salvador Espriu, Joan Serra i Constansó i l'avinguda dels Països Catalans. El govern municipal, segons han explicat fonts del consistori, «ja treballa per definir a mitjà termini una ubicació definitiva per a aquesta instal·lació, que es vol consensuar amb els usuaris». Pel que fa a la zona destinada a la pràctica del biketrial, també ubicada en aquesta zona, es traslladarà només uns metres, a l'entorn de l'aparcament actual de la piscina.

A banda, continuen les obres de construcció d'un nou aparcament gratuït que també donarà servei precisament a la piscina municipal.