El Mercat Municipal de la Masuca d'Igualada enceta una nova programació de tallers de cuina entre els mesos de març i juny. Els darrers dijous de mes, l'aula de cuina tindrà la presència de professionals que mostraran les seves habilitats i donaran consells culinaris al públic assistent. Els tallers tenen un preu de 4 euros i, si es vol participar en les quatre propostes, el preu és de 14 euros. Tots es fan en horari de 17.30 h a 19.30 h i les inscripcions i pagament són al mateix mercat, a la Polleria de la Merche i l'Eli.

El 22 de març, amb l'arribada de la Pasqua, el mestre pastisser Josep Maria Altarriba ensenyarà a fer i decorar la mona de Pasqua, de tres varietats diferents, mantega, fruita o Sacher. El 26 d'abril la protagonista serà Isabel Albiñana, experta en cuina natural per a la salut i el benestar, que descobrirà aliments de mar singulars a través de cinc receptes saludables amb aigua de mar, algues i peix blau. Com a novetat, el 31 de maig i 28 de juny, Natasha Peterson, de Cookyfop's, convida a dues sessions de cuina participativa i experimental.