L'Ajuntament de la Pobla de Claramunt està portant a terme una actuació de canvi d'il·luminació de vapor de sodi a led de l'enllumenat públic en diferents punts del municipi. A hores d'ara, segons fonts municipals, aquesta acció ja suposa un estalvi de més de 3.000 euros anuals.

Els punts on ja s'ha realitzat el canvi són la Colònia Vallès, un tram de l'avinguda de Catalunya, el carrer Solell i el pont de l'Estació. El consistori posa com a exemple d'estalvi que a l'avinguda de Catalunya, des del carrer Raval fins a la font de la Petxina, el cost del subministrament elèctric era de 1.584 euros i ara és de 396 euros, una reducció del 75%.

És previst que el mes d'abril es canviï l'enllumenat del camí de l'Empedrat i algun dels fanals al carrer de Marie Curie, a la part que toca al carrer de mossèn Cinto Verdaguer.

També està pendent la recepció de la il·luminació de la nova zona urbanitzada a l'entrada del poble venint d'Igualada, on, per indicació de l'Ajuntament, s'han instal·lat cinc fanals amb enllumenat led.