06 de abril de 2018
06.04.2018
40 Años
40 Años

Igualada capitalitza el dia mundial de l'Activitat Física pensant en ser Capital europea de l'esport

Més de dues mil persones participen, al llarg de la jornada, en les nombroses activitats esportives que es desenvolupen al Parc Central

06.04.2018 | 14:31
Igualada capitalitza el dia mundial de l'Activitat Física pensant en ser Capital europea de l'esport

Igualada acull aquest divendres els actes centrals del Dia Mundial de l´Activitat Física a Catalunya, promoguts des de la secretaria general de l´Esport i la secretaria de Salut Pública de la Generalitat i que porten per lema "Gent activa, gent feliç". En aquesta ocasió i a nivell local, la jornada compta també amb la col·laboració de les regidories d´Esports i d´Entorn Comunitari de l´Ajuntament.

Durant tot el dia es desenvolupen nombroses activitats físicoesportives, principalment al Parc Central de l´Avinguda Catalunya on, al llarg de la jornada, hi han de passar al voltant de 2.500 persones: 2.000 escolars en les trobades esportives comarcals del matí i la tarda, 200 participants en la caminada col·lectiva que s´ha fet fins el Mirador de Montserrat i 300 persones més en el conjunt de tallers de salut i activitat física programats. A més, diferents clubs, entitats i equipaments de la ciutat també desenvolupen diferents propostes aquest divendres.

L´alcalde, Marc Castells, el secretari general de l´Esport de la Generalitat, Gerard Figueras, i la subdirectora general de Promoció de la Salut de la Generalitat, Carmen Cabezas, han visitat al matí el Parc Central i han recordat als assistents la importància de mantenir els bons hàbits i l´activitat física, des de la infància fins l´edat més avançada, com a eines imprescindibles per a una bona salut.

El matí de Catalunya Ràdio, des d´Igualada

Dins del conjunt d´actes de la jornada, Catalunya Ràdio ha emès en directe, des del Teatre Municipal l´Ateneu i amb una unitat mòbil establerta al Parc Central, el programa El matí de Catalunya Ràdio, conduït per Mònica Terribas i que ha aplegat un nombrós públic.

A banda de l´actualitat informativa del dia i les actuacions musicals dels Mishima i Carla Serrat, s´han abordat temes com la candidatura d´Igualada a Ciutat Europea de l´Esport 2019, amb l´alcalde d´Igualada, i els beneficis de l´activitat física, amb el secretari general de l´Esport i el secretari de Salut Pública de la Generalitat. doctor Joan Guix.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook