L'Ajuntament d'Olesa ha previst que la setmana que ve pugui dur a terme l'asfaltatge de dos carrers, el carrer Garrigues i el carrer Bon Viure. Aquesta setmana s'està informant el veïnat i han començat els treballs previs.

L'asfaltat es farà en els trams més malmesos i que suporten un gran pas de vehicles. A partir del 23 d'abril, també començaran les obres d'adaptació de passos de vianants al carrer Priorat i a la car-retera de Terrassa.

Durant aquesta setmana, començaran les tasques de senyalització per avisar el veïnat sobre les restriccions d'aparcament als car-rers afectats per les tasques d'asfaltatge d'alguns punts del barri del Collet de Sant Joan, que s'iniciaran a partir del proper 16 d'abril. També es faran tasques d'asfaltat als carrers Verge del Pilar i Sant Antoni. Les zones que s'han triat enguany per asfaltar són trams de carrers molt malmesos, segons han explicat fonts municipals. Miquel Riera, regidor d'Obres i Edificacions, ha explicat que les obres s'haurien de poder fer entre el 16 i el 21 d'abril.

En aquest mateix pla d'asfaltge de carrer, també s'ha actuat al car-rer Vall d'Aran, a la part baixa del carrer Priorat, i a diferents punts del barri de les Planes i en trams del carrer Lluís Puigjaner.