La 29a Fira del Sant Crist de Piera se celebrarà els dies 21 i 22 d'abril del 2018. Un dels objectius d'aquest esdeveniment és mantenir la presència d'aquelles iniciatives de fora de Piera que mostren completament el seu interès en aquesta fira.

El programa d'acte manté les activitats amb més tradició: activitats infantils, actuacions, concerts, teatre, esport, dansa, exposicions d'automoció i motos, exposicions culturals i d'altres que s'han anat consolidat aquests últims anys. Es podran trobar a tot el recorregut firal, que va des del carrer Piereta fins a la plaça del Peix.

Les Festes del Sant Crist arriben amb la diada festiva del 28 d'abril, amb el Sant Crist com a eix central, amb la missa solemne i la renovació del vot de poble. En aquestes dates posteriors hi haurà actes culturals, sardanes, balls i concerts que acabaran coincidint amb l'Aplec de Mas Bonans.

L'equip de govern assegura que fa esforços per intentar donar la màxima projecció possible a l'esdeveniment, que té un caràcter comercial.