Llibreters, floristes i entitats, van protagonitzar el Sant Jordi a la plaça de Can Font d´Igualada. Can Font i la Rambla Sant Isidre van ser, com ha passat en les darreres edicions de les diades de Sant Jordi igualadines, el centre de la celebració a la ciutat.

En total s´hi van instal·lar 55 parades de floristes, llibreters i entitats locals, que van omplir d´activitat cultural i festiva el centre de la capital anoienca.

Com ja va succeir l´any passat, les floristeries i llibreries es van establir a Can Font, on també hi va haver, ahir, una carpa dedicada als autors locals, mentre que les entitats socials, culturals, esportives, polítiques i juvenils ho van fer a la Rambla Sant Isidre.

Al llarg del matí, nombrosos centres escolars van visitar el rovell d´ou de la capital de l´Anoia. A partir de mitja tarda, d´una tarda calorosa, hi va haver la màxima afluència de públic. Parades atapeïdes i cues per poder remenar les darreres novetats que han presentat les editorials.

A banda de les propostes programades a la Biblioteca Central d´Igualada, enguany també es va fer una ballada de sardanes al passeig Verdaguer, formant part d´una programació d´activitats al voltant de la cultura i la tradició que, a Igualada, ja va arrencar la setmana passada.