Una vintena d'establiments comercials de Santa Margarida de Montbui participaran el proper divendres 4 de maig a la «Passarel·la del Comerç», certamen que enguany es recupera i que té el suport i l'impuls conjunt de la Unió d'Establiments de Montbui (UEM), Montbui Comerç i l'Ajuntament montbuienc. Entre els anys 2004 i 2008 s'havia dut a terme aquesta activitat, en unes cerimònies celebrades al pavelló de Can Passanals.

Enguany l'activitat es durà a terme, en dues desfilades, a la Sala Auditori de Mont-Àgora, la qual estarà habilitada per a l'ocasió sense les habituals grades retràctils, per poder augmentar la capacitat. La primera començarà a les vuit del vespre i la segona a partir de les 10 de la nit.

L'organització de la desfilada està parlant aquests dies amb els responsables dels comerços que seran protagonistes de la desfilada per poder tenir un guió en el que s'especifiqui quina és la roba que es posa en valor.

L'activitat estarà organitzada per l'Ajuntament de Montbui, amb la col·laboració de la Unió d'Establiments de Montbui (UEM). El preu de les entrades per assistir a les desfilades és d'un euro (per qüestions d'aforament tothom haurà d'accedir amb entrada). Les entrades estan ja a la venda a l'Espai de les Arts i del Coneixement Mont-Àgora, de dilluns a divendres de 9 a 13 i de 17 a 19 hores. També es poden aconseguir a Gonzalo, Esports García, Seymar, Montse Balada, Perruqueria Petty Look i Perruqueria Lely.