L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat ha mostrat el seu rebuig pel tancament de línies de P3 i han donat suport a una moció que del Fòrum Social del Baix Llobregat. El text, a part de reclamar que no es tanquin aules, demana abaixar ràtios i exigir al Parlament i la Generalitat que s'incrementi la inversió en matèria d'ensenyament fins el 6% del PIB.

L'Ajuntament d'Olesa aquesta any no pateix per la supressió d'aules, però no descarta que li pugui tocar l'any que ve. En aquest sentit, l'alcaldessa i regidora d'Ensenyament, Pilar Puimedon, va explicar en el decurs de la darrera sessió plenària que es presentava aquesta moció «per solidaritat a d'altres poblacions que enguany estan patint aquesta problemàtica» i avançava que «podria ser que l'any vinent Olesa de Montserrat s'hi trobés davant d'aquesta amenaça de tancar aules de P3».

Puimedon va explicar que l'objectiu de la moció és que «el departament mantingui totes les aules per esponjar l'alumnat i millorar la qualitat de l'ensenyament».

El regidor de PdeCat i Demòcrates, Domènec Paloma, va mostrar el desacord del seu grup a un dels punts de la moció en què parlava de no col·laboració amb el departament d'Ensenyament si manté el tancament d'aules».