09 de maig de 2018
09.05.2018
40 Años
40 Años

Ferrocarrils de la Generalitat canvia la coberta de l'Estació d'Igualada

Les obres s'inclouen dins del pla de manteniment i millora de les instal·lacions de l'empresa pública i té un cost de 286.000 euros

12.05.2018 | 07:19
Estació de Ferrocarrils de la Generalitat a Igualada

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) renovarà les cobertes de les andanes i de l´edifici de servei de l´estació d´Igualada. Els treballs començaran el dimecres, 16 de maig, i es calcula un termini d´execució de les obres de quatre mesos. La intervenció tindrà un cost de 286.611 euros, per substituir les plaques actuals per unes de noves de policarbonat compacte. A més, es realitzaran actuacions de manteniment preventiu de l´estructura metàl·lica i del formigó existent.

Fonts de l'empresa ferroviària catalana han explicat que "les cobertes de l´estació d´Igualada formen part d´un conjunt arquitectònic que engloba també l´estació d´autobusos contigua i és per aquesta raó que la proposta de rehabilitació ha tingut en compte el conjunt sense modificar el volum existent, ni alterar la composició de l´estació".

Aquestes actuacions s´emmarquen, segons FGC, "dins el constant procés de manteniment i renovació dels diferents equipaments, instal·lacions i localitzacions que duu a terme FGC".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook