Arrenca el Rec.017, la divuitena edició del festival de moda, música i gastronomia del barri adober del Rec d'Igualada, amb un total de 56 espais industrials del barri convertits en botigues efímeres durant quatre dies (fins dissabte), amb un centenar de marques de moda i dissenyadors emergents. Visitantd i comerços van fer ahir la seva estrena.

El festival té noves incorporacions, com Calma House, Geox o Vialis, i a més, per la iniciativa «Rec Pop Up Day Estrella Damm» cada dia hi haurà sis marques o dissenyadors diferents, i donarà a conèixer marques com Woodys Barcelona, Colmillo de Morsa, Maria Roch, Teixidors, Nona BCN, Reset Priority o Como un pez en el agua. I al mateix temps, es mostra el talent de dissenyadors com Carlotaoms, Ssic and Paul, Pau Esteve, IKA o American Socks, i els més consolidats com Txell Miras, Miriam Ponsa, Josep Abril, Catherine Parra o Veneno en la Piel que estaran en diferents espais.

Per una altra banda, el Rec.017 dedicarà el «RecMeeting» als hàbits de vida saludable, en el qual participarà el psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer, la periodista Núria Coll i l'escriptor Gaspar Hernández, i es complementarà amb una vintena de concerts gratuïts i una oferta gastronòmica amb 34 food trucks com La Belle Verte, de cuina vegana, Mandonga, de cuina napolitana o Mizuma Thai, de cuina japonesa i un pop-up bar que ja van començar a servir menjars ahir, i amb molt de públic a les terrasses.

El Rec.017 també disposarà d'un espai de vermut El Bandarra, on també es podran veure els concerts programats per a cada migdia, una barra de combinats amb Fever-Tree, l'espai de iogurts Pastoret i els dos espais Estrella Damm, patrocinador oficial del Rec.0, present des del 2009.

Concerts fins dissabte

La programació de concerts s'allargarà fins dissabte a la nit, i cada dia hi haurà música en viu en els tres escenaris distribuïts pel circuits. En aquesta edició es podrà gaudir de dos escenaris Estrella Damm, un de concerts i un altre de DJ, i dos escenaris Rec, que també acolliran concerts. En el primer escenari hi pujaran grups com Reinaldo & Clara, La Séptima Trastada o Suzanna & The Randomites entre d'altres. Als escenaris Rec hi podrem veure grups com Beth, Red Pèrill o The Curlies. Els diversos tallers infantils i les activitats culturals, com les presentacions de llibres o espectacles de dansa, han arrodonit una agenda d'activitats completa.

En aquests nou anys de festival, Rec.0 s'ha convertit en un festival de referència en el món de la moda i de la cultura, per això en cada edició rep uns 120.000 visitants.