L'Ajuntament de Capellades ha organitzat per a aquest 19 de maig la segona edició de la Festa del Joc i l'Esport, la qual està organitzada per la regidoria d'Esports en col·laboració amb totes les entitats.

Les propostes començaran amb un esmorzar saludable -amb fruita- a la plaça Verdaguer a un quart de deu del matí. Les diferents activitats es repartiran entre les tres places del centre de la vila, amb opcions molt variades.

La plaça Catalunya acollirà amb la carpa de l'organització, una taula informativa per difondre les accions de la Setmana Sense Fum i diversos estands. Així, el Club de Futbol Sala Capellades oferirà street futbol amb un inflable per jugar a futbol. El Capellades Hoquei Club muntarà una petita pista perquè tothom qui ho vulgui pugui provar minihoquei. L'AMPA de l'institut Molí de la Vila portarà Spiribol, que servirà per animar a jugar amb raquetes. En la mateixa línia, el Club Tennis Taula tindrà 4 taules de tennis. Encara a la plaça Catalunya hi haurà foot tennis, on el Club de Futbol Capellades ensenyarà a jugar a tennis amb els peus.

La plaça Verdaguer acollirà opcions molt variades: psicomotricitat per als més petits, 4 taules d'escac, una gespa per jugar a petanca, entre d'altres.