El comerç d'Igualada també té les seves botigues al Made IGD Slowshopping. L'acció es va fer dissabte, coincidint amb el darrer dia de les botigues del Rec.

L'acció d'Igualada Comerç pretén ampliar els carrers comercials, fora del Rec, i va tenir el suport de l'Ajuntament de la capital anoienca. L'entitat comercial valora positivament l'experiència i diu que hi tornarà en noves edicions del Rec.

L'activitat va incloure la passejada de Muntsa Vilalta, directora general de Comer; Bàrbara Minoves, directora de Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement a la Catalunya Central,;Patrícia Illa, regidora de comerç de l'Ajuntament d'Igualada; Laura Llúcia, vicepresidenta d'Igualada Comerç, i altres regidors del consistori.

Els resultats de la segona edició del Made IGD Slowshopping van ser positius, i l'espai va tenir col·laboració dels botiguers participants, que es van esforçar a decorar i ambientar els estands amb un estil modern i funcional. Es valora la bona assistència de públic que va tenir l'activitat.