Els professionals sanitaris vinculats al Consorci Sanitari de l'Anoia (CSA) es vacunen més contra el grip en el darrers anys. Era un col·lectiu on no hi havia gaire costum de vacunar-se, tot i que és un dels que estan en més risc. Els índexs de vacunació del personal del CSA sempre ha anat per sobre de la mitja dels centres sanitaris. En els darrers tres anys les xifres han estat: el 2015, el 30 % de vacunació, el 2016, el 35,1 %, i el 2017, el 43,1 %.

En el darrer any, el CSA s'ha situat en el tercer centre amb més índex de vacunació de Catalunya. S'han vacunat, el 2017, un total de 406 persones, de les quals 361 eren personal propi i 45 personal extern subcontractat (neteja, cuina i manteniment)

A més de la campanya de sensibilització, informació i formació als seus professionals i estudiants, el CSA ha impulsat cada any una donació a una organització no governamental (ONG) que estigui vinculada amb algun professional propi. La donació és gairebé simbòlica (1 euro per vacuna), però també és una motivació per als professionals.

Així, l'any 2015 es va fer la donació a l'ONG Petit Món en solidaritat amb les víctimes del terratrèmol d'aquell any. El 2016 es va fer el donatiu a la Fundació Salut i Societat Sense Fronteres del Txad i enguany ha estat per a la Federació Catalana d'Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars (FEPCCCAT).

El dia 27 d'abril passat va tenir lloc l'entrega del donatiu a la presidenta de la FEPCCAT, Maria Mercè Batlle.