Els tallers de cuina del Mercat de la Masuca, organitzats pel departament de Comerç de l'Ajuntament i l'Associació de Botiguers del mercat, presenten noves propostes per les properes setmanes.

Com a novetat, els dijous 31 de maig i 28 de juny, Natasha Peterson de Cookyfop's, convida a dues sessions de cuina participativa i experimental. A la primera ensenyarà a fer pizzes i, a la segona, galetes artesanes. Es tracta de tallers que combinen cuina i desenvolupament personal i volen ajudar també a perdre la vergonya i a obrir-se als altres a través de la cuina. Aquests tallers tenen un preu de 4 euros, es fan en horari de 17:30 a 19:30h i les inscripcions i pagament són al mateix mercat, a la Polleria de la Merche i l'Eli.

Dijous, 7 de juny, serà el torn d'Anna Singla, assessora en aromateràpia i olis essencials, que realitzarà un taller gratuït per conèixer d'on vénen, què són els olis essencials, com poden ajudar en el dia a dia i, especialment, quin paper poden jugar a la cuina. Aquest taller és gratuït però cal inscripció prèvia al departament de Comerç de l'Ajuntament d'Igualada, contactant a l'adreça comerc@aj-igualada.net o al telèfon 93 803 19 50, extensió 2536.

Els darrers divendres de mes estaran reservats al públic familiar. Novament Natasha de CookyFop's engrescarà els infants, sols o en companyia dels seus pares i mares, posant en pràctica la manipulació d'aliments i els secrets dels productes de proximitat i la seva relació amb la salut. L'1 de juny faran pizza de fruita i, com a darrera proposta, el 29 de juny construiran formes i estructures amb cereals. Els nens i nenes interessats a participar-hi hauran de presentar-se a la ludoteca del mercat.