Els Moixiganguers d'Igualada es preparen per afrontar el repte de fer castells de 9 pisos. L'any passat van completar una excel·lent temporada amb castells de 8, aquest any han tingut un inici espectacular en fert cinc tripletes de 8, i consideren que ja és el moment per afrontar els castells de 9. Per això, la colla morada ha fet una crida perquè tenir gran assistència als assajos i intentar el 3 de 9. Demà tindrà lloc aquest primer assaig per fer el castell de 9.

Responsables de l'entitat han explicat que «fa mesos que la colla assaja la soca i el folre per on comença l'estructura dels 9 pisos», i per a demà, dimecres, demanen mans per afrontar ajudar la colla a avançar en la consecució d'aquest castell.

L'assaig es farà a Les Cotxeres, el local de l'entitat (pl. Catalunya, 1), començarà a les 8 del vespre i durarà aproximadament dues hores. En acabar, s'oferirà un refresc a tothom.

Diumenge passat a Vilanova i la Geltrú, els 180 Moixiganguers del grup van descarregar una nova tripleta de vuit, amb un 3 i un 4 de 8 plenament consolidats.