Més de 800 persones van gaudir dissabte a la nit a l'entorn del Parc Municipal d'una festa per a tots els públics que enguany celebrava la seva segona edició. La festa té un contingut temàtic, el color blanc, que el públic assistent ha de portar en la seva vestimenta com a codi d'indumentària. Es va iniciar a les 9 de la nit amb la rebuda dels assistents.

La majoria dels participants, uns 450, van disposar de cadires per poder fer el sopar entaulats, (cadascú havia de portar-se el menjar de casa) i la resta podien seure a la gespa del Parc Municipal. Un cop acabat el sopar, cadascú havia de llençar a la brossa tots aquells residus que hagués generat, i així es feia incidència en el respecte a l'entorn i el civisme.

A 2/4 de 10 es va donar el tret de sortida oficial al sopar, que va durar fins prop de les 11, moment en què es va iniciar la festa amb l'encesa de bengales mentre sonava la cançó What a Wonderful World i s'iniciava així la gresca amb la presència del discjòquei Rafa Martínez i Pep Callau com a mestre de cerimònies, que animava el públic assistent a ballar i participar en una festa plena de llum.

Una de les grans sorpreses de la nit va ser l'aparició d'uns actors que portaven unes disfresses amb alces que els feien semblar éssers d'un altre planeta. Aquests actors eren el centre d'atracció, sobretot dels nens i dels adults que es volien fer fotografies acompanyats d'aquests éssers plens de misteri.

La festa va transcórrer al ritme de la música de ball actual i d'altres temps. Es va allargar fins a 2/4 de 2 de la matinada, quan es va posar punt final a la segona edició d'una festa que ha superat les expectatives, i que sembla que es consolidarà en el calendari local.

La festa va compartir protagonisme amb una altra iniciativa de caràcter cultural com és La música als patis, on els patis d'algunes cases dels olesans esdevenen escenaris de concerts, i que va tenir la presència d'uns 170 espectadors que van presenciar un concert de cançó francesa a càrrec Marie Parera, Héctor Serrano i Pati Garcia al pati de la família Llongueres.

Aquesta ha estat la primera de les festes que s'han pogut fer aquest juliol. En pròximes dates n'hi ha dues més de preparades: la festa holi, el dia 21, i la de l'aigua, l'última setmana.