11 de juliol de 2018
11.07.2018

El Super3, al Festival de Globus Aerostàtics d'Igualada

El Pau i l´Àlex participaran en la 22a edició de l´European Balloon Festival d´Igualada

11.07.2018 | 17:06
El Super3, al Festival de Globus Aerostàtics d'Igualada

Aquest dijous comença l'European Balloon Festival, una concentració de globus aerostàtics que reuneix més de 50 globus i 25.000 persones a Igualada. Al llarg dels quatre dies del festival, els visitants poden gaudir de l'espectacle de veure volar simultàniament més de 50 globus, participar en les diferents activitats programades (concerts, tallers, activitats lúdiques, esportives i culturals) o bé enlairar-se en un globus, mentre els equips participants duen a terme diferents proves d'exhibició i de competició.

En el marc del festival, el divendres es farà la festa infantil «Dibuixa el teu parc», una jornada amb tallers i activitats infantils com globus gegants, girafes de roba de tres metres d'alçada, capgrossos, tallers de maquillatge, de retallar i pintar globus i un taller per dibuixar tot allò que els nens i nenes d'Igualada voldrien trobar en el futur parc infantil que es construirà a Igualada i que s'ubicarà al mateix Parc Central.

Precisament, l'actuació del Pau i l'Àlex es farà al Parc Central d'Igualada, a partir de les 20.30. Els dos personatges de la família del Super3 hi participaran amb l'espectacle "Astronautes o exploradors". En aquesta història, en Pau arriba disposat a ensenyar als súpers a ser uns bons exploradors, però l'interromp l'Àlex, que ve disposada a ensenyar-los a ser uns bons astronautes. Tots dos faran campanya perquè els súpers decideixin si volen ser exploradors o bé astronautes. Tant en Pau com l'Àlex faran pujar a l'escenari un súper que els ajudi a fer campanya amb la seva opció i faran que tot el públic assistent s'impliqui en aquesta història.

 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook