Els masquefins han escollit els projectes guanyadors dels primers pressupostos participatius

Un total de 237 veïns (3,4% del cens) han exercit el seu dret a vot per decidir com invertir 100.000 euros del capítol d'inversions del pressupost municipal.

Després de tancar-se el període de votacions el diumenge 8 de juliol a la nit, la proposta «Canvis a l'Escola Font del Roure per millorar els espais i la qualitat de l'aprenentatge. Disposar de recursos econòmics per poder desplegar les inversions derivades del procés participatiu del centre» ha estat la que ha rebut més suport popular, amb un total de 103 vots. El cost estimat d'aquesta actuació és de 25.000 euros.

Mentrestant, ·Col·locar pèrgoles i arbrat gran als jardins i parcs infantils de Masquefa» (72 vots), «Renovació de les noves tecnologies de les escoles públiques» (72 vots), i «Col·locar un Parkour Park» (46 vots) han estat els tres projectes restants més votats per la ciutadania entre el total de 15 actuacions referides al nucli urbà que se sotmetien a votació. De les actuacions de barri la que ha obtingut més suport popular ha estat «Millora dels camins de vianants a La Beguda Alta i plantació d'arbres per caminar sota l'ombra a l'estiu» (87 vots).