La Policia Local d'Olesa va detenir dijous el suposat autor de tocaments a les parts íntimes d'una noia de 19 anys, al mig del carrer, a Olesa. La noia va relatar a la policia que l'acusat havia intentat abusar d'ella amenaçant-la amb un navalla.

La detenció de la persona denunciada es va produir una mica abans de les 5 de la tarda de dijous. El detingut està acusat d'un presumpte delicte d'agressió sexual.

Els fets es van produir a l'avinguda Francesc Macià, eix cèntric a Olesa, cantonada amb el carrer República Argentina. La víctima és una jove de 19 anys, que va relatar als agents que mentre anava passejant per l'avinguda Francesc Macià, als volts de tres quarts de 5 de la tarda, el detingut l'havia abordat i intimidat amb una navalla mentre li feia tocaments a les parts íntimes.

La noia va poder demanar ajuda a diferents persones que hi havia a la zona, una de les quals va alertar la Policia Local. La parella de la víctima també va escoltar els crits d'auxili i va seguir l'home fins a un establiment del carrer Passeig del Progrés, on la policia va poder fer la detenció de l'individu, que és veí d'Esparreguera.

Els agents també li van localitzar la navalla amb la que possiblement havia amenaçat la noia. Posteriorment, la Policia Local va tenir també el suport d'agents dels Mossos d'Esquadra.

El mateix dijous, una hora abans, la Policia local d'Olesa va ser alertada que un home estava amenaçant els treballadors del CAP i també un menor. Quan la patrulla va arribar al CAP, l'home, que respon a les inicials A.S.G i és veí d'Olesa, va intentar colpejar un dels agents. Davant els fets els agents van procedir a la seva detenció. Segons han informat fonts de la Policia Local, l'home va continuar amenaçant els agents en la tramitació de les diligències.