L'Ajuntament de Collbató ha iniciat unes obres de millora del Casinet, un dels equipaments culturals més utilitzats, en seguir les peticions que havien fet arribar les entitats culturals que el fan servir per programar activitats públiques.

Durant uns quinze dies, es duran a terme els treballs d'una primera fase que contemplen l'ampliació del magatzem, l'obertura d'una sortida d'escena lateral (per millorar la seguretat i per raons tècniques), pintar l'escenari i la instal·lació de punts de llum a la terrassa exterior del carrer Colon i del passeig Mansuet.

Per a l'octubre està prevista la segona fase de les actuacions, que engloben la millora de la il·luminació de l'escenari, modificacions de la rampa d'accés a escena per facilitar la mobilitat, i la inversió en decorats i en el manteniment del tèxtil d'escena.

Gran part de les actuacions recullen demandes de les entitats i associacions culturals que fan ús del Casinet. Les dues fases tenen pressupostada una inversió total de 25.000 euros que va ser aprovada pel ple municipal del mes d'octubre del 2017.

Les accions al Casinet formen part del conjunt d'actuacions de millora dels equipaments i infraestructures, entre les quals destaquen l'ampliació del pont de Can Dalmases, del parc de Bombers, les obres de condicionament de la segona planta del Casal de Cultura i la construcció del centre de salut a les antigues escoles, entre d'altres.