Més de 200 llars de Collbató que estaven esperant que s'ampliés la centraleta d'Esparreguera, als barris de Bosc del Misser i Pla del Castell, ara ja poden contractar el servei de fibra òptica, ja que recentment s'ha pogut completar aquesta ampliació i la centraleta en aquest moment és plenament operativa.

Pel que fa al Nucli Antic i el Pujolet, aquests dies els instal·ladors estan duent a terme els treballs d'instal·lació de la infraestructura necessària als carrers.

Segons les seves previsions, aproximadament el 9 d'agost estaran en disposició de contractar el servei els veïns del Nucli Antic i els Clots, i el 13 d'agost, el Pujolet. Aquestes dates són aproximades i tenint en compte que no hi hagi incidències en el procés de desplegament de la fibra que ho acabin endarrerint.

Respecte als carrers amb incidències, els instal·ladors calculen que trigaran uns 15 dies a resoldre-les, però depèn de cada cas. Una de les incidències marcades, al carrer Papiol i plaça de la Sardana, ja ha estat resolta.

Els veïns de la zona també poden contractar el servei de fibra òptica.