L'Ajuntament d'Esparreguera està portant a terme obres a la car-retera d'accés a la colònia Sedó per arranjar els desperfectes ocasionats per l'esllavissada provocada per l'episodi continuat de pluges del mes d'abril passat.

Les obres, valorades en 200.000 euros, es finançaran amb fons procedents del romanent de tresoreria i tindran un termini d'execució teòric de 3 mesos. Els treballs consisteixen en la millora d'estabilització del talús del marge dret de la carretera d'accés a la colònia Sedó des de la carretera C-1414,amb mitjançant la construcció d'una escullera de la base de la confluència del torrent amb el riu Llobregat a la seva coronació al nivell de la carretera existent.

Així, es pretén aconseguir estabilitzar el talús que suporta la car-retera i evitar el possible corriment de terres en el futur. Rogeli de la Cruz, regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament d'Esparreguera, ha assegurat que, «si no es feien les obres amb caràcter d'emergència, la carretera es podria veure afectada en major mesura».