La Pobla de Claramunt disposarà d'un Mapa del Patrimoni Cultural del municipi que li servirà per fer-lo valer i preservar-lo. La confecció d'aquest mapa és fruit d'un conveni signat recentment entre l'Ajuntament de la Pobla de Claramunt i la Diputació de Barcelona.

Aquest document recollirà tots els béns culturals locals del municipi, entre els quals s'inclouen els dos molins paperers que hi ha a les entrades del poble i que estan en procés de ser declarats Béns Culturals d'Interès Local (BCIL), juntament amb altres elements.

El cost d'aquest projecte és de 9.910 euros, dels quals l'ens provincial n'aportarà 7.928. El 20 % restant (1.982) anirà a càrrec de l'Ajuntament.

El conveni el van signar l'alcalde de la Pobla, Santi Broch, i el diputat de Cultura de la Diputació, Oriol Lladó, que van estar acompanyats de diversos regidors del consistori.

El diputat de Cultura també va signar el Llibre d'Honor de l'Ajuntament i va visitar el Castell de Claramunt, en companyia de l'alcalde i de la regidora de Cultura, Esther Touriñán. Santi Broch va obsequiar Oriol Lladó amb diverses publicacions editades per l'Ajuntament.