La web de turisme d'Olesa incorpora les llengües francesa i alemanya, que s'afegeixen al català, castellà i anglès actuals. La incorporació dels nous idiomes al portal respon a l'interès de guanyar públic potencial, sobretot el francès, i l'alemany, i a la possibilitat que ho consultin des del poble agermanat de Weingarten-Baden.

El francès s'ha impulsat arran de la diagnosi que s'ha fet des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, segons expliquen fonts del govern olesà. En aquest treball, es considera que el francès, que és el public estranger més proper, pot ser un potencial visitant de la població. El turisme francès es consdiera que té molt interès en la natura, el senderisme o els recorreguts amb bicicleta.

La incorporació de l'alemany a la web de turisme municipal no té tant a veure amb un interès comercial. L'alemany complementa el conjunt d'idiomes ja publicats i també s'ha tingut en compte que incorporant l'alemany es facilita la relació dels veïns de Weingarten-Baden, població agermanada i que fa visites a Olesa.