Una dona d'Igualada de 41 anys va morir dissabte en un accident de moto als afores de la ciutat francesca de Nimes. La igualadina Lorena Pérez Garcia, de 41 anys d'edat, últimament amb residència a Barcelona, havia estudiat dret i treballava en iniciatives socials. En el moment de l´accident anava acompanyada d´un homes, d´una edat similar a la seva, que va patir ferides greus, de les que va ser atès a l´hospital Carameau. Encara no hi ha data i hora de funeral perquè els familiars estan pendents de la repatriació del cos.

Lorena Pérez seria l´acompanyant d´una moto que, segons s´explica a la versió digital del diari MidiLibre,va intentar evitar un vehicle que li havia envait el seu carril, amb la mala sort que al desviar-se van perdre el control i van anar a parar contra el semàfor.

Els fets van tenir lloc a les 5 de la tarda de dissabte, a l´avinguda Salvador Allende. Lorena Pérez, segons recollia ahir el digital Anoiadiari, es dedicava a serveis d'atenció a la dona. Havia estat professora de Dret a la Universitat Autònoma de Barcelona, i havia estat vinculada a entitats i moviments culturals de la capital de l'Anoia, com el cor Exaudio.