L'actual alcalde de Collbató, Miquel Solà, tornarà a optar a la reelecció del càrrec a les eleccions municipals que se celebraran el maig de l'any que ve, com a cap de llista d'Esquerra Republicana de Catalunya. Solà va ser escollit i proclamat per l'assemblea local d'ERC.

El ja candidat va explicar la feina feta durant aquest mandat des del govern, un període que va qualificar de «complicat» pels diferents «contratemps» que han sorgit.

Tot i així va destacar la tasca feta per l'equip de govern i les diferents inversions que s'han dut a terme i també les que es faran els propers mesos.

Solà també va aprofitar per explicar quins eixos i objectius haurien de definir-se per a la propera legislatura, en espera que en els propers mesos es vagi concretant i elaborant el programa electoral.

En aquest sentit, l'alcaldable d'Esquerra Republicana a Collbató va fer referència a la continuïtat de projectes que estan en fase d'estudi i redacció actualment i que poden ser realitat en la propera legislatura, com per exemple el cobriment de la pista poliesportiva o la reforma de l'edifici consistorial.