L'Ajuntament d'Olesa ha organitzat per a aquest diumenge, 7 d´octubre, una actuació de millora en el corriol que puja a Ribes Blaves des del torrent dels Canyamassos, dins del projecte Fonts i Camins. Aquesta serà la primera de les dues actuacions que es faran en aquest indret, l'altra serà el 25 de novembre i les dues estaran obertes al públic que hi vulgui participar. En l'activitat hi participaran, entre molts d'altres, membres del Centre Muntanyenc i de Recerques d´Olesa, del grup Xino-xano, de l´UEC, i l´ADF.

Una altra de les accions d'arranjament del medi ambient que ha realitzat el consistori els darrers dies és la neteja d'una de les barraques de pedra seca que hi ha al Coll de les Espases, d'on s'han retirat uns seixanta quilos de deixalla que s'havien acumulat durant els darrers mesos.

Dins del projecte Fonts i Camins també es realitzen periòdicament analítiques a les fonts naturals que hi ha al terme d´Olesa. De les cinc fonts naturals que hi ha actualment, totes han rebut tractament sanitari excepte la font de la Roureda, ja que a dia d'avui no funciona.