Els Mossos d'Esquadra van detenir el responsable d'un bar d'Esparreguera acusat de traficar amb marihuana des del seu establiment. L'home, de 39 anys, va quedar arrestat per un delicte contra la salut pública.

Els fets, segons ha informat el cos policial, van tenir lloc aquest divendres, cap a les 8 del vespre, durant un escorcoll a l'establiment en qüestió, en horari d'obertura. Hi van participar agents de Seguretat Ciutadana i d'Investigació de la comissaria de Martorell, a més a més de la Unitat Regional de Policia Administrativa, de l'Àrea de Recursos Operatius i de la Unitat Canina. També hi van participar agents de la Policial Local.

Els agents van identificar les persones que hi havia al seu interior i al responsable del local, que es trobava al darrere de la barra de l'establiment, atenent els clients. I van denunciar administrativament sis persones per tinença de substàncies estupefaents.

A més a més, els agents, amb el suport del gossos de la Unitat Canina, van localitzar, amagats en diferents llocs del bar, per exemple a l'interior d'una nevera instal·lada a la barra, substàncies estupefaents, presumptament marihuana i haixix, motiu pel qual van detenir el propietari.