16 de octubre de 2018
16.10.2018

El PSC tria Castellanos com a candidata a l'alcaldia de Castellví de Rosanes

15.10.2018 | 23:27

Victoria Castellanos Núñez, de 52 anys i amb una filla, és la candidata del PSC a Castellví de Rosanes. És veïna del municipi des que «vaig descobrir Castellví en una visita imprevista i em vaig enamorar del poble immediatament». Aquesta cap de setmana ha estat ratificada pel PSC del Baix Llobregat com a candidata.

Ha estat regidora de Serveis Socials, Igualtat de Gènere i Serveis Municipals a l'Ajuntament i també membre de l'AMPA del CEIP local. Actualment és consellera de Dones i Gent Gran al Consell marcal del Baix Llobregat. Per a Castellanos «és necessari posar al centre de la política les persones, els i les seves representants hem de ser útils, treballar per solucionar els seus problemes i fer polítiques per aconseguir municipis més sostenibles, més social, més solidaris i més feministes, doncs el nostre és un projecte socialista i feminista, és a dir igualitari».

En el mateix acte, els socialistes van triar els alcaldables per Torrelles (Joan Carles Martínez) i Sant Climent de Llobregat (José Antonio Monteagudo) i Sant Feliu de Llobregat (Lourdes Borrell).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook