L'Ajuntament d'Olesa ha reclamat a Transport de la Generalitat millores a les línies Olesa-Barcelona i Olesa-Terrassa pel que fa a l'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda a la línia Olesa-Barcelona i l'increment de la freqüència a la línia que uneix amb el Vallès.

L'equip de govern d'Olesa, juntament amb usuaris i usuàries del servei de bus de la línia Olesa-Barcelona han arrencat el compromís del subdirector general de Transport Públic i Mobilitat de la Generalitat, Benjamín Cubillo, que el govern català treballarà per la millora de les condicions d'accessibilitat dels vehicles per a les persones amb mobilitat reduïda en aquest servei ofert per Monbus-Hispano Igualadina, segons han explicat fonts dels consistori olesà.

A la reunió hi van assistir l'alcaldessa d'Olesa, Pilar Puimedon, i la regidora de Transport i Mobilitat, Susana Yáñez, amb el subdirector general de Transport Públic i Mobilitat de la Generalitat, Benjamín Cubillo, en la qual també hi van ser presents usuaris i usuàries de la línia Olesa-Barcelona que tenen mobilitat reduïda i que s'havien queixat a l'Ajuntament dels problemes d'accessibilitat dels vehicles que fan les expedicions.

Arran de les queixes, ara fa un mes la regidora de Transport i Mobilitat i una usuària olesana que va en cadira de rodes van comprovar durant tot un matí quants vehicles de la línia permetien l'accés amb cadira de rodes, tant en sentit Barcelona com en sentit Manresa, i van constatar com, malgrat que en teoria la majoria de vehicles són accessibles, a la pràctica no era així. Traslladades aquestes queixes a la companyia Monbus-Hispano Igualadina la resposta va ser que les persones amb mobilitat reduïda havien de trucar a la companyia per avisar que voldrien fer ús del servei. Demanen un servei més general.