La millora de la línia Olesa-Barcelona no és l'única demanda que ha fet l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat a la Generalitat. Aprofitant la reunió de dilluns, l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat també va plantejar la millora de la línia Olesa-Viladecavalls-Terrassa-Be llaterra, a càrrec de la companyia Transports Generals d'Olesa. En els darrers nou mesos s'ha incrementat un 17% el nombre de persones usuàries d'aquesta línia, però l'augment d'ús de la línia no ha anat acompanyat d'una adaptació del nombre d'expedicions diàries.

Actualment, hi ha cinc viatges d'anada fins a Terrassa, a les 6.55, 7.55, 11.00, 13.30 i 20.00 hores, tres dels quals arriben fins a Bellaterra. De tornada hi ha sis expedicions, que surten de l'estació d'autobusos de Terrassa a les 07.30, 10.30, 12.00, 15.00, 18.25 i 21.30. Amb sortida a Bellaterra, hi ha només dues expedicions, a les 14.30 i a les 20.58 hores. A l'agost, però, no hi ha servei a la línia. A més, una de les expedicions no és dins el contracte entre TGO i la Generalitat, sinó que l'habilita la companyia assumint-ne el cost per evitar que hi hagi persones que vagin dretes durant el trajecte. Sense aquesta expedició extra la freqüència de pas seria cada tres hores. Per aquesta raó la regidora de Transport i Mobilitat d'Olesa, Susana Yáñez, ha reclamat la necessitat de disposar d'expedicions cada hora i mitja, i que aquest servei s'ofereixi també durant el mes d'agost.

Després de la reunió amb els representants de la Generalitat, la regidora de Transport i Mobilitat d'Olesa es va reunir amb una desena d'usuaris i usuàries de la línia Olesa-Terrassa per acabar de recollir algunes propostes de millora, com ara l'increment de les expedicions fins a la Universitat Autònoma de Barcelona, a Bellaterra, entre les 7 i les 9 del matí d'anada i a les 17 hores de tornada; i cobrir també la franja del migdia i el vespre entre Terrassa i Olesa.