11 de novembre de 2018
11.11.2018
Regió7

El Rec.018 tanca edició amb un lleuger increment de vendes

En espera dels resultats definitius, l'organització apuntava que haurien rebut uns 120.000 visitants

11.11.2018 | 00:07
Visitants de l'edició d'enguany del Rec

Quan falta uns quants dies per saber les xifres exactes de venda i assistència de públic, l'organització del Rec.018 en feia ahir una primera valoració positiva. Fonts de RecStores destacaven que hi ha hagut un increment de vendes tant durant la primera jornada, la de dimecres, com durant la del dissabte, segons la tendència registrada al llarg de la jornada fins a poc abans del tancament.

L'organització també apuntava que s'havia registrat un lleuger increment de vendes i d'assistència de públic en el marc de la segona jornada, la del dijous, quan habitualment, i seguint les tendències d'altres edicions, era un dia amb un volum més o menys estancat. També indicaven que el divendres s'havia mantingut estable, com les edicions passades.

Durant el darrer dia hi ha hagut l'indicador del bus llançadora que apropa els visitants dels diferents aparcaments fins a l'antic barri adober. Des de l'equip organitzatiu s'assenyala que enguany han hagut de doblar-lo al llarg del dia i compten amb valorar com millorar-ho durant la propera edició.

Finalment, s'assenyalava que davant la manca de dades concretes, però amb l'increment de vendes del dijous i la necessitat d'un bus llançadora de suport, RecStores compta haver tancat un Rec.018 en la línia de les edicions passades, al voltant dels 120.000 visitants al llarg dels quatre dies del festival de moda i tendències.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook