L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat invertirà els propers mesos un total de 150.000 euros a millorar les instal·lacions municipals de bàsquet, concretament a cobrir la pista exterior i reformar els vestidors del pavelló. Actualment està en procés de licitació el cobriment de la pista exterior, i si no hi ha entrebancs, el Nou Bàsquet Olesa podrà disposar de la pista coberta abans de Setmana Santa. Aquest mateix mes de novembre també es preveu que comencin les obres de reforma dels cinc vestidors del pavelló.

Concretament, i segons recull la memòria del projecte, que es pot consultar al web municipal, les obres consisteixen en la instal·lació d'una estructura de nau prefabricada i lleugera. Es tracta d'una construcció principalment d'alumini molt simple i lleugera, de ràpida instal·lació. A més, el cobriment de la pista també permetrà a l'Ajuntament d'Olesa redistribuir els horaris de pista coberta a altres equipaments com ara el pavelló Sant Bernat. Segons el regidor d'Esports, Jordi Martínez, «la redistribució encara serà més positiva quan també es pugui trobar un espai fix per al Club de Gimnàstica».

L'altra actuació important que s'ha d'engegar aquest mes de novembre al pavelló municipal de bàsquet és la reforma dels vestidors, una reclamació del club i les famílies dels jugadors i jugadores. Martínez considera que amb aquestes dues actuacions s'haurà donat resposta a les principals reclamacions del club, després que l'estiu passat també es fessin actuacions per a la millora de la seguretat de jugadors i jugadores i el públic, amb la instal·lació de protectors a les parets de la pista i a les baranes de les grades. Quedaria pendent de millorar, en un futur, la resta d'espais del pavelló, com ara els despatxos i el petit gimnàs.

Per la seva banda, el president del Nou Bàsquet Olesa, Jordi Dalmases, s'ha mostrat satisfet per la consecució de dues actuacions molt reclamades pel club. Dalmases ha recordat que quan es va fundar el club, el 2013, inicialment es va demanar que s'ampliés i es cobrís l'espai exterior, però pel seu elevat cost finalment es va decidir només cobrir-la. Això sí, durant el període d'execució de les obres, el club haurà de buscar una alternativa, ja que actualment els equips fan el 50% dels entrenaments en aquesta pista exterior.