El periodista Jordi Cuadras, que es postula per liderar una coalició d'esquerres que pugui ser alternativa a l'actual govern del PdeCAT, ha fet un centenar de reunions amb veïns i entitats de la ciutat en els darrers dies per recollir les inquietuds dels igualadins. Cuadras va donar el tret de sortida de la seva candidatura el 6 d'octubre passat, amb la conferència «D'ara endavant»

Jordi Cuadras, segons ha explicat, ha mantingut «reunions amb persones de diferents perfils i àmbits, des d'empresaris fins a professionals del món de la salut, l'educació, el comerç, l'habitatge, les noves tecnologies, la comunicació, la cultura o persones vinculades a entitats, sindicats, partits i el món associatiu de la ciutat».

En aquest camí de conèixer i de donar-se a conèixer, el candidat a l'alcaldia ha visitat diferents barris de la ciutat, com ara les Comes, Fàtima, Sant Crist, Set Camins, Montserrat, el Rec, el Pla de la Massa-Sesoliveres i Poble Sec.

Ara, Cuadras ja prepara una segona fase de treball mantenint contactes formals amb entitats i institucions de la ciutat. Per a aquesta segona part espera haver vist amb quins socis pot iniciar el seu camí. De moment, els socialistes són els més disposats al suport. ERC ja ha dit que vol fer el viatge en solitari, la CUP, en principi, també, i la resta de grups no s'han pronunciat.

Cuadras assegura que «les reunions dibuixen una Igualada diversa que és la que hem de posar en valor». «Parlar de les nombroses Igualades que hi ha dins Igualada i de les nombroses maneres que hi ha de ser i sentir-se igualadí» és l'objectiu de Cuadras. Periodista com és, el jove candidat igualadí ha afirmat que «cal que tothom senti que té un altaveu i un micròfon».