Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts dos joves de Santa Margarida de Montbui, de 19 i 20 anys d'edat, acusats d'haver robat material i roba d'un magatzem del festival Rec.0 d'Igualada.

Els fets, segons el cos policial, van tenir lloc dimarts a les 3 de la matinada. Un vigilant de seguretat va avisar els Mossos que hi havia dues persones robant en un magatzem. Quan els agents van arribar al lloc, el vigilant els va explicar que havia vist un home que llençava motxilles des d'una finestra i que un altre, des del carrer, les recollia i se les emportava a un carreró del costat.

Mentre els mossos parlaven amb el vigilant, va aparèixer un dels sospitosos. Els agents el van identificar i van anar a fer comprovacions al carrer d'on venia, on van localitzar material esportiu preparat per endur-se'l.

A la mateixa zona, van observar que la porta d'un magatzem estava oberta i que a dins es guardava roba i material esportiu d'una empresa que havia participat al Rec.0. Poc després, els agents van localitzar el segon lladre, que també va ser detingut.