En el darrer ple, els dos grups de l'oposició, CiU i GiC, van rebutjar la proposta de pressupost per al 2019 presentada, amb la qual cosa, l'equip de govern, que està en minoria, haurà de governar amb el pressupost prorrogat del 2017. En la mateixa sessió, es va aprovar l'inventari de béns, l'augment de la subvenció a la Unió Calafina i la modificació del POUM per ampliar el cementiri pel futur tanatori; i es va rebutjar la desafecció del Parc de Bombers.

Montse Mases, regidora d'Hisenda, Promoció econòmica, Comerç i Turisme, va presentar la proposta de pressupost per al 2019. Va defensar que el govern havia fet una proposta de pressupost «coherent i equilibrada» i que incloïa l'actualització de les partides de manteniment i despeses generals per donar resposta a les necessitats de Calaf, ja que fins ara encara es treballava amb el pressupost definit el novembre del 2016.

CiU va votar en contra de la proposta argumentant que ja establirien acords puntuals, i GIC no ha votat a favor de cap tema econòmic en aquest mandat.