14 de novembre de 2018
14.11.2018

Els joves de Calaf gaudiran de descomptes del 50% per a les propostes culturals de la vila

L'Ajuntament assumirà la part que s'estalvïen els joves i ho pagaran als promotors de l'activitat

14.11.2018 | 14:56
Els Pastorets de Calaf

L'àrea de joventut amb la col·laboració de l'àrea de cultura de l'Ajuntament de Calaf promouen a partir d'aquest novembre el projecte Calaf Cultura Jove, que farà que els joves puguin gaudir de descomptes de fins al 50% dels espectacles que es programin a la via. És un projecte que té l'objectiu d'afavorir l'accés dels joves a espectacles de teatre, dansa i concerts de les programacions estables del Casino i el Casal de Calaf.

Els joves hauran de sol·licitar el descompte durant els 5 dies hàbils anteriors a l'espectacle - comptats en dies feiners -, segons han explicat fonts de l'Ajuntament. Per demanar-lo, hauran d'anar a l'Ajuntament en horari d'atenció al públic (de dilluns a divendres de 08.30h a 14h i dijous de 17h a 20h) o a l'Oficina de Turisme el dimecres a la tarda de 17h a 19h. Aquests descompte l'assumirà el mateix ajuntament.

Un cop acreditats, es generarà una entrada que suposarà un descompte a bescanviar a la taquilla de l'entiatat una hora abans de l'espectacle - sempre que quedin entrades disponibles- i així, el jove beneficiari només pagarà el 50%. El seient assignat no es coneixerà fins a la retirada de l'entrada el mateix dia de la funció, d'aquesta manera s'aconseguirà poder seure amb l'acompanyant que es vulgui.

En el cas que el jove beneficiari no pugui anar a recollir el descompte en els horaris d'atenció al públic, podrà acreditar a una tercera persona perquè reculli la bonificació a través d'una autorització model signada. Abans de finalitzar l'any, les entitats aportaran totes les entrades de descompte a l'Ajuntament per tal de sol·licitar el 50% restant del preu de l'entrada.

Els joves podran ser beneficiaris dels descomptes del projecte Calaf Cultura Jove fins a esgotar la partida destinada a beques culturals. Les obres que es podran triar són "Nine, les dones de Guido Contini", aquest dissabte, a les 20,30, "Per si no ens tornem a veure", el dissabte 1 de novembre, "Los bancos regalan Sandwiicheras y croirizos", el dia 22 de desembre a les 20.30h, el Concert de Sant Esteve, amb la Jove Orquestra Filharmònica Catalana, el dimecres 26 de desembre a les 19.30h, Els Pastorets, i Els Pastorets infantils.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook