El cantant d'Igualada Quico Tretze va participar la setmana passada al World Travel Market de Londres realitzant tres concerts de caire institucional. També va aparèixer en el vídeo "La ruta de l'atzar", que es projectava en l'stand de Catalunya Experience.

Així, el primer dia de la fira hi va haver un sopar de gala al luxós hotel St Ermin's de Londres on es van reunir autoritats catalanes, espanyoles i angleses per fer un primer contacte institucional. Durant el sopar, Quico Tretze que va interpretar una versió de la cançó "Qualsevol nit pot sortir el sol" del Jaume Sisa.

L'endemà, la música es va traslladar al stand que l'Agència Catalana de Turisme tenia a l'edifici Excel London on s'hi celebrava la World Travel Market 2018. Va ser allà, on per acabar la jornada, va tornar a actuar l'artista igualadí davant de visitants i periodistes de d'altres paisos.

Ja per acabar aquest mini-tour per Londres, el tercer dia Quico Tretze va anar a la universitat King's College de Londres, on des de fa anys, el professor Jesús Villalta hi fa classes de català a través de l'Institut Ramón Llull. Els alumnes, que amb només 6 setmanes ja tenien un nivell força acceptable de català, van poder entrevistar Quico Tretze i després van gaudir d'un petit concert que els hi va oferir de forma voluntària.